+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Aloitin mielenkiintoisen projektin yhteistyössä Joensuun kaupungin kanssa. Projektissa on tarkoitus seurata Penttilänrannan rakentumista pitkällä aikavälillä (jopa useiden vuosien). Projektia kuvataan hyödyntämällä Gigapania, kunnes talojen rakennus ja maisemoinnit aloitetaan, tulee mahdollisesti mukaan myös 360 panoraama ja tolppakuvauksen hyödyntäminen. Projekti on sen verran pitkäkestoinen, että lähivuosien uudet tekniikat mahdollistavat myös muiden kuvaustapojen mukaan tuomisen.

Aluksi kuvaamme rantaa vuoden välein aina samasta kohtaa, jolloin on helppo käydä vuosien päästä katsomassa miten koko homma on edennyt ja mitä missäkin vaiheessa on tullut lisää.

Täältä voit tutustua Penttilänrantaprojektiin projektin omien sivujen kautta tarkemmin.

Penttilänranta Gigabaniin pääset TÄSTÄ

Päivitän projektin uudet kuvat Saarikorpi.com:in Facebook sivuille, käy liittymässä ja saat päivitykset tietoosi silloin kun ne tapahtuvat.

Tämä Gigabankuva on kuvattu Nikon D7000 rungolla ja Nikkor 105mm linssillä. Tulevaisuudessa tulen ottamaan kuvia enemmän ja isommalla linssillä, mutta tässä vaiheessa kun mitään ei vielä ole rakennettu, niin tämän tarkempaa kokonaisuutta tuskin vielä tarvitaan.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO